Verktøyene som førte til den største forvandling i årene etter at jeg var husbundet, ble jordet i min egen medfødte KREATIVITET. Fotograferingen, dagboken og meditasjonen åpnet døren til en annen jeg. Etter flere tiår med å leve livet med øynene mine, var jeg endelig - glad, takknemlig, ydmyk - våken. Jeg blomstret.

Å være kreativ gir oss tilfredshet i øyeblikket, men det går så mye dypere enn det. Det gir oss en stemme til å uttrykke oss på mer meningsfulle måter. Det skinner lyset på vår ekte selv, da vi undersøker lagene i våre liv og drømmer. Det hjelper oss å stille de riktige spørsmålene - og avdekke svarene vi holder innenfor. Den kobler oss igjen til kilden til all visdom vi noensinne trenger: vår indre kjennskap.
En av mine superpowers er å bringe folk sammen på nettet.

ALLE MINE KURS HJELPER DEG Å DYKKE INN I DIN HVERDAG, GJENOPPLIVE DIN KREATIVITET OG OPPDAGE NYE GLEDER GJENNOM FOTOGRAFERING, MEDITASJON OG LAGE EGNE DAGBØKER
.

 

 I TILLEGG TIL EGEN KREATIVE UTFORSKING, MØTER DU OGSÅ EN GRUPPE LIKESINNEDE SJELER FRA HELE NORGE  - VI LÆRER BEST NÅR VI STØTTER HVERANDRE OG DELER HISTORIENE VÅRE.

 

LA OSS SETTE IGANG!

NETTKURS

JEG ØNSKER

AT HVER DAG SKAL INNEHOLDE

EN DOSE HVERDAGSMAGI

RIGHT AT THE HEART OF LIFE, THERE IS A SIMPLICITY THAT IS TOTALLY BEYOND WORDS 

 

 

© DESIGN BY CATHRINE HALSØR

  • Facebook
  • Instagram