Verktøyene som førte til den største forvandling i årene etter at jeg var husbundet, ble jordet i min egen medfødte KREATIVITET. Fotograferingen, dagboken og meditasjonen åpnet døren til en annen jeg. Etter flere tiår med å leve livet med øynene mine, var jeg endelig - glad, takknemlig, ydmyk - våken. Jeg blomstret.

Å være kreativ gir oss tilfredshet i øyeblikket, men det går så mye dypere enn det. Det gir oss en stemme til å uttrykke oss på mer meningsfulle måter. Det skinner lyset på vår ekte selv, da vi undersøker lagene i våre liv og drømmer. Det hjelper oss å stille de riktige spørsmålene - og avdekke svarene vi holder innenfor. Den kobler oss igjen til kilden til all visdom vi noensinne trenger: vår indre kjennskap.
En av mine superpowers er å bringe folk sammen på nettet.

ALLE MINE KURS HJELPER DEG Å DYKKE INN I DIN HVERDAG, GJENOPPLIVE DIN KREATIVITET OG OPPDAGE NYE GLEDER GJENNOM FOTOGRAFERING, MEDITASJON OG LAGE EGNE DAGBØKER
.

 

 I TILLEGG TIL EGEN KREATIVE UTFORSKING, MØTER DU OGSÅ EN GRUPPE LIKESINNEDE SJELER FRA HELE NORGE  - VI LÆRER BEST NÅR VI STØTTER HVERANDRE OG DELER HISTORIENE VÅRE.

 

LA OSS SETTE IGANG!

NETTKURS

JEG ØNSKER

AT HVER DAG SKAL INNEHOLDE

EN DOSE HVERDAGSMAGI

  • Facebook
  • Instagram

© DESIGN BY CATHRINE HALSØR